8.07.2013

BECKS - Τα παιδιά με τα μαύρα μάτια

Υπάρχουν τα παιδιά & οι έφηβοι με τα μαύρα μάτια, τα λεγόμενα Beks; Είναι πραγματικά; Κατά καιρούς, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν την ύπαρξη αυτών των παιδιών λέγοντας πως είναι ανατριχιαστικά. 
Το φαινόμενο άρχισε το 1998, όταν ένας δημοσιογράφος ανέφερε πως δυο έφηβοι τον πλησίασαν ενώ βρισκόταν στο αμάξι του. Όταν τα κοίταξε παρατήρησε ότι τα μάτια τους ήταν μαύρα και δεν είχαν καθόλου λευκό βολβό. 

Το τρομακτικό είναι ότι κάποιες από αυτές τις ιστορίες και αστικούς μύθους έχουν συμβεί κατά καιρούς, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια φαίνεται να υπάρχει ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός συναντήσεων με αυτά τα όντα. 
Αν είναι πραγματικά, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι είναι, τι είναι και γιατί είναι εδώ;


Μερικοί τα αποκαλούν δαιμονικές οντότητες που προσπαθούν να ελέγξουν τις σκέψεις των ανθρώπων. Ας δούμε δυο μαρτυρίες γι αυτά τα άγνωστα παιδιά. 


Ένας άντρας βρισκόταν σε ένα κάμπινγκ, μόνος, και ένα βράδυ, ενώ κατευθυνόταν προς το κατάλλυμα του, τον πλησίασαν δύο becks. Όπως λέει χαρακτηριστικά ένιωσε μεγάλο πανικό και φόβο μόλις τα είδε. Τα μάτια τους ήταν κατάμαυρα και δεν είχαν καθόλου λευκό. Έτρεξε κατατρομαγμένος μέσα, ενώ τα παιδιά τον παρακαλούσαν όλη νύχτα να τους ανοίξει. Από τότε, όπως λέει, δεν έχει ξαναπάει μόνος του σε κάμπινγκ. 

Μια άλλη μαρτυρία είναι αυτή ενός 16χρονού αγοριού που ένα βράδυ ερχόταν μόνος του σπίτι. Όπως λέει, τον πλησίασαν δυο becks και του ζήτησαν να τα αφήσει να μπουν μέσα στο σπίτι. Ο 16χρονος εξομολογείται και αυτός ότι ένιωσε πανικό και φόβο μόλις τα αντίκρισε. Όταν τους είπε ότι δεν μπορεί να τα αφήσει να μπουν μέσα, αυτά έγιναν βίαια και του άρπαξαν τον ώμο. Το αγόρι, στην προσπάθειά του να τους ξεφύγει τα χτύπησε στο πρόσωπο και έτρεξε μέσα. Τα becks προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν, παρακολουθώντας από τα παράθυρα τις κινήσεις μέσα στο σπίτι. 

Και οι δύο μαρτυρίες, όπως και άλλες, αναφέρουν ότι αυτά τα παιδιά είναι σε ζεύγη, προκαλούν πανικό και φόβο, κυκλοφορούν τη νύχτα και μπορούν να γίνουν βίαια, 
Τι θα μπορούσε να είναι; Δαίμονες; Ένα άγνωστο είδος; Ή απλά ένα ψέμα; 

Πηγή: http://hellaskafeneio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...