12.17.2013

Νιμπίρου - Ο Πλανήτης του Περάσματος (Μέρος 1)

File:Chaos Monster and Sun God.png
Στο άρθρο αυτό θα αναφερθούμε στις απόψεις κάποιων ερευνητών και συγγραφέων όπως Z. Sitchin, R.A. Boulay, N. Freer, dr. A. D. Horn, dr. J. Lewels, C.L. Turnage, L. Pye, Laurence Gardner, κτλ. Όλα αυτά μοιάζουν με μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας, αλλά οι προαναφερόμενοι συγγραφείς υπογραμμίζουν ότι τα λεγόμενά τους βασίζονται σε παλιά αρχεία κείμενα γραμμένα χιλιάδες χρόνια πριν

Να δούμε τώρα ποια είναι η ιστορία των Anunnaki



Πριν περίπου 450.000 χρόνια, μια ομάδα εξωγήινων ανθρωποειδών που ταξίδευαν στο σύμπαν, έφτασαν στη Γη. Προερχόταν από έναν πλανήτη που ήταν τρεις φορές μεγαλύτερος από τη Γη - Nibiru όπως τον ονόμασαν οι Σουμέριοι. Τα αρχαία σουμερικά κείμενα περιγράφουν αυτόν τον πλανήτη ως τον δωδέκατο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. 

Οι Anunnaki, προέρχονται από το Nibiru

Ο Nibiru, ονομαζόμενος και «Ο Πλανήτης του Περάσματος», επειδή η τροχιά του περνάει μέσα από το ηλιακό σύστημα μεταξύ του Άρη και του Δία και περιστρέφεται σε ελλειπτική τροχιά γύρω από τον Ήλιο. Nibiru εκπροσωπήθηκε σε πολλές ανθρώπινες κοινωνίες (ειδικά στην αιγυπτιακή) ως «φτερωτό δίσκο", έναν κύκλο με φτερά και στις δύο πλευρές. Η ζωή στη Γη εξελίχθηκε με βάση την περιστροφή της γύρω από τον Ήλιο, περιστροφή που διαρκεί ένα ημερολογιακό έτος, δηλαδή ηλιακό έτος. Η ζωή στο Nibiru αναπτύχθηκε με βάση την περιστροφή του για ένα χρόνο σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο (1 έτος ισούται με 3600 γήινα χρόνια). Από εδώ προκύπτει ότι η ζωή στο Nibiru εξελίσσεται πιο γρήγορα απ’ ότι στη Γη. 

Αυτή η αναντιστοιχία του χρόνου θα μπορούσε επίσης να παρουσιάζεται σε σχέση με το τη ζωή ενός εντόμου που έχει διάρκεια μιας εβδομάδας και τη ζωή ενός ανθρώπου με μια φυσιολογική ζωή – ο άνθρωπος μοιάζει αθάνατος. 

Οι Anunnaki από το Nibiru προσγειώθηκαν στη Μεσοποταμία 

Περίπου 450.000 χρόνια πριν, κατά την εποχή των παγετώνων στη Γη, οι κάτοικοι του Nibiru, που είχαν εξαιρετική προηγμένη τεχνολογία – ή αλλιώς Anunnaki, όπως τους ονόμασαν οι Σουμέριοι – ταξίδεψαν προς τη Γη, ενώ οι δύο πλανήτες δεν είχαν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχαίων σουμερικών κειμένων, οι πρώτες προσγειώσεις έγιναν στο νερό, όπως και οι δικοί μας αστροναύτες οι οποίοι προσγειώθηκαν πρώτα στον ωκεανό όταν είχαν επιστρέψει από τις αποστολές τους στο σύμπαν. Επομένως, είναι λογικό ότι αυτοί αρχαίοι αστροναύτες προσπάθησαν να βρουν μια βάση που να τους διασφαλίσει τόσο ένα εύκρατο κλίμα όσο και μια πηγή πόσιμου νερού και καυσίμων. Το μοναδικό μέρος στη Γη που εκπλήρωνε όλα αυτά τα κριτήρια ήταν η Μεσοποταμία. Οι κοιλάδες των ποταμών Ινδού και Νείλου ήταν άλλες δυο καλές επιλογές, αλλά δεν παρείχαν εύκολη πρόσβαση στα αποθέματα ορυκτών καυσίμων, τα οποία εξακολουθούν να είναι άφθονα στο νότιο Ιράκ.

Με αρχηγούς τους υιούς του άρχοντα των Anunnaki, Enlil και Enki, αρχίζει ο αποικισμός της Γης

Με τη βοήθεια του ανώτατου άρχοντα του Nibiru – που ονομάζεται Anu, ή An, ή El, ανάλογα με τις πηγές που χρησιμοποιούνται – παρακολουθώντας τις προσπάθειες τους στον πλανήτη καταγωγής τους, οι Anunnaki ξεκίνησαν έναν συστηματικός αποικισμός της Γης υπό την ηγεσία των δύο γιών του Anu, ο Enlil και ο Enki. Όλοι αρχηγοί των Anunnaki, αργότερα, πήραν το ρόλο των «θεών», ή Νεφελίμ, μπροστά στους ανθρώπων. Ένα εκπληκτικό γεγονός ήταν ότι ένας εκ των Νεφελίμ ονομαζόταν Nazi. Ενόψει αυτών των στοιχείων δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε εάν οι Γερμανοί αποκρυφιστές του εικοστού αιώνα το γνώριζαν.

Ο Enlil ήταν διοικητής της αποστολής, ενώ ο Enki ήταν εκτελεστικός διευθυντής και διευθυντής έρευνας. Εξαιτίας των διατάξεων του πρωτοκόλλου του Nibiru, μεταξύ των δύο ετεροθαλών αδερφών άρχισε μια φοβερή και διαρκή εχθρότητα. Όπως και στις δυναστείες στη Γη, ο Enki, αν και γεννήθηκε πρώτος, στερήθηκε του δικαιώματος της κληρονομιάς (παίρνοντας μια δευτερεύουσα θέση στη βασιλική οικογένεια) επειδή η μητέρα του δεν ήταν νόμιμη σύζυγος του Anu. Αυτό το γεγονός τον απομάκρυνε από τη διαδοχή στο θρόνο. Ωστόσο, ο Enki ήταν εκείνος που οδήγησε την πρώτη αποστολή στη Γη.

Σε ένα καλά διατηρημένο κείμενο το οποίο έφτασε στις μέρες μας, ο Enki περιγράφει την προσγείωση του στον Περσικό Κόλπο: «Όταν πλησίασα τη Γη, ήταν καλυμμένη από μια μεγάλη πλημμύρα. Όταν πλησίασα τα καταπράσινα λιβάδια της …. κατ 'εντολή μου χτίστηκαν φράγματα και αρδευτικά κανάλια. Έφτιαξα το σπίτι μου σε ένα καθαρό μέρος ..

Ο Enki ήταν τόσο επιστήμονας όσο και μηχανικός. Κατ 'εντολή του, τα έλη στη βόρεια ακτή του Περσικού Κόλπου έχουν αποξηρανθεί, στη θέση τους χτίστηκαν αρδευτικά συστήματα, ενώ τα ποτάμια Τίγρη και Ευφράτη ενώθηκαν με ένα σύστημα καναλιών. Σύντομα, έφτασαν στη Γη ενισχύσεις υπό την ηγεσία του πρωτότοκου γιου του Ενκι, που ονομαζόταν Marduk.

Οι Anunnaki χρειαζόταν το χρυσό της Γης για να σώσουν το στρώμα του όζοντος στο Nibiru

Μετά το πέρασμα μερικών χιλιάδων ετών σε γήινη κλίμακα του χρόνου – αλλά μόνο μερικά έτη σε κλίμακα των Anunnaki – αναπτύχθηκε μια ακμάζουσα αποικία αυτών των εξωγήινων επισκεπτών που εστίαζαν τη προσοχή τους στην κύρια τους αποστολή – αναζήτηση χρυσού. Αυτοί οι συμπαντικοί έποικοι είχαν ως σκοπό τον ορυκτό πλούτο της Γης – ιδίως του χρυσού – για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στον πλανήτη τους.

Ο Lloyd Pye εξηγεί: „Οι Anunnaki έψαχναν χρυσό για να σώσουν την πλανητική τους ατμόσφαιρα ή οποία, προφανώς, ανέπτυξε τρύπες που έμοιαζαν με αυτές που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε εδώ στη Γη με την καταστροφή του όζοντος Η λύση που δόθηκε από τους Anunnaki σ’ αυτό το πρόβλημα ήταν η εξάπλωση πολύ λεπτών νιφάδων χρυσού στα ανώτερα στρώματα της πλανητικής ατμόσφαιρας για να διορθωθούν οι τρύπες … 
Η ειρωνεία της τύχης κάνει σήμερα τους επιστήμονες να αναγνωρίσουν ότι, εάν θα αναγκαστούμε ποτέ να διορθώσουμε το στρώμα όζοντος του πλανήτη μας, τότε η εξάπλωση λεπτών σωματιδίων χρυσού στην ατμόσφαιρα θα ήταν ο καλύτερος τρόπος επίλυσης αυτού του προβλήματος.» 

Συνεχίζεται 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...